Termeni si conditii

Acest document, alături de documentele de Politica de utilizare cookies și Politica de confidentialitate, reprezintă contractul dvs.cu WIDE LOGIC SOLUTIONS S.R.L.

1. Descrierea site-ului web

Site-ul holistichealing.ro este deținut și administrat de SC WIDE LOGIC SOLUTIONS S.R.L (denumita in continuare HolisticHealing), cu sediul în București, Sectorul 1, Strada Argentina nr.25, Parter. Numar de ordine in Registrul Comerțului J40/994/2023, Cod Unic de Înregistrare 47484306, Cont bancar nr. RO25BTRLRONCRT0667534001 deschis la Banca Translivania si RO71VPAY0000178331369504 deschis la VIVA PAYMENT SERVICES SA MAROUSI – SUCURSALA BUCURESTI, email admin@holistichealing.ro

2.Scopul termenilor si conditiilor

Prezentam mai jos conditiile prin care HolisticHealing  distribuie carti. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o notificare sau acceptare prealabila a utilizatorilor.

3.Acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, sunteți de acord cu condițiile prezentate mai jos și recunoașteți că aceasta constituie un contract valabil (conform Legii 365/2002) între dumneavoastră și HolisticHealing .
Prezentul document se considera inteles si acceptat fara rezerve in urmatoarele situatii si modalitati:
a) Prin accesarea platformei de catre orice vizitator;
b) In momentul plasarii unei comenzi, prin acceptarea termenilor si conditiilor platformei.

Prin termenul „Client” se intelege orice persoana fizica sau juridica care intra intr-o relatie comerciala cu HolisticHealing
Conform legilor în vigoare, aceste condiții comerciale reprezintă baza legală ce reglementează relația contractuală dintre HolisticHealing  și clienții săi care achiziționează produse sau servicii prin intermediul magazinului virtual holistichealing.ro.

Orice alte condiții comerciale propuse de către client, care nu sunt conforme cu prevederile acestei documentații, nu vor fi luate în considerare și nu vor avea niciun fel de efect legal.

4. Contractul de vanzare-cumparare

Pentru a achiziționa produse sau servicii de pe site-ul holistichealing.ro, este obligatoriu ca clientul să aibă vârsta legală de 18 ani sau mai mare, in momentul în care se plasează o comandă, acest lucru reprezintă implicit acceptarea termenilor și condițiilor comerciale generale ale HolisticHealing .

Contractul devine valabil dupa ce clientul isi exprima acordul asupra comenzii si dupa ce HolisticHealing  confirma produsele comandate de acesta. HolisticHealing  isi rezerva dreptul de a refuza onorarea comenzilor in cazul in care apar erori in descrierea sau pretul produselor. De asemenea, HolisticHealing  isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzile in cazul in care datele furnizate de client sunt incorecte sau exista dubii cu privire la originea si corectitudinea lor.

5. Drepturi si obligatii

Vizitatorii si clientii platformei, trebuie (in mod obligatoriu) sa aibe varsta de 18 ani(implinita) si au obligatia:
a.de a respecta legislatia in vigoare pe toata perioada in care se afla pe platforma HolisticHealing;
b.de a folosi platforma cu buna credinta, numai in scopul informatii cu privire la serviciile/produsele HolisticHealing  si/sau al achizitionarii acestora;
c.de a respecta drepturile de autor ale HolisticHealing;
d.de a nu revinde serviciile/produsele achizitionate prin intermediul platformei, fara acordul scris al HolisticHealing .

 Produse și stocuri

Produsele prezentate pe site-ul holistichealing.ro au un caracter informativ.  

Informațiile privind disponibilitatea produselor în stocul nostru sunt de natură informativă și sunt estimate. Este important de reținut că toate comenzile plasate pe site-ul nostru vor fi procesate în maxim 1-2 zile lucrătoare de la data plasării lor. Vânzarea este considerată finalizată în momentul primirii confirmării comenzii prin e-mail, intitulată „Comanda HolisticHealing a fost expediată!”.

7. Prețuri

Preturile sunt exprimate in lei (RON). Ne rezervăm dreptul de a schimba prețul produselor din magazinul online în orice moment. Prețul produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate nu poate fi modificat.

Daca apar erori și unele produse sunt postate cu un preț greșit, vei fi contactat și vei avea opțiunea de confirmare a comenzii la prețul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu poți fi contactat, comanda va fi considerată anulată și îți vom restitui suma plătită.

8. Coduri de reducere

holistichealing.ro poate oferi diverse tipuri de reduceri, care sunt acordate sub formă de coduri de reducere. Acestea nu pot fi combinate sau utilizate împreună.

9. Comenzi

Pentru achiziționarea oricarui produs/serivicu, este necesară înscrierea pe site (crearea unui cont de client), pe pagina holistichealing.ro, cu introducerea tuturor datelor solicitate. Înscrierea se va face în timpul plasării comenzii.

Dupa ce ai apasat butonul „Cumpara”, completeaza formularul cu datele personale si apasa butonul „finalizeaza si plateste”, in scurt timp vei primi email-ul de confirmare a comenzii, e-mailul cu factura rezultata in urma achizitiei cat si un e-mail din partea procesatorului de plata, ce va contine chitanta tranzactiei. Ulterior, dupa confirmarea comenzii de catre administratorii website-ului in functie de tipul de produs achizitionat, vei primi e-mailul in care poti gasi detalii despre livrarea produselor.

Poți modifica o comandă efectuată, anterior primirii emailului de confirmare a finalizării, sau ulterior, dacă produsele nu au fost pregătite pentru expediere, dacă ne comunici în scris aceste modificări la admin@holistichealing.ro, menționând exact numărul comenzii înregistrate, data efectuării comenzii și datele tale de identificare.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul holistichealing.ro clientul accepta creearea unui cont de utilizator folosind adresa de email proprie, adresa furnizata prin completarea formularului de comanda.
Pentru a crea un cont de utilizator, este necesar să furnizați datele personale solicitate prin formularul de comandă/creare cont. După ce acestea sunt completate, platforma va notifica în scris acceptarea termenilor și condițiilor platformei. În acest sens, crearea unui cont nou de utilizator reprezintă acceptul termenilor și condițiilor platformei, chiar dacă utilizatorul nu a bifat o casetă specifică de acceptare. Prin continuarea acțiunii de creare a contului, utilizatorul declară că este de acord cu termenii și condițiile platformei.

Totodata, prin acceptarea termenilor si conditiilor, utilizatorul isi da acordul expres pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, conform prezentului document si a politicii de confidentialitate

10. Plata

Produsele comandate pe site-ul holistichealing.ro se pot achita folosind modalitati de plata electronice(online).După introducerea datelor cardului și trimiterea formularului de plată securizat (prin click pe butonul “Finalizare comanda”), vei primi o notificare pe email privind rezultatul procesării electronice a plății online, email trimis de procesatorul de plati online (VIVA PAYMENT SERVICES SA) subiect email „Viva Wallet: Plata realizată cu succes”  – în cazul în care plata a fost procesată cu succes.  De asemenea vei primi un email de notificare din partea HolisticHealing , subiect email „Comanda ta HolisticHealing  a fost primită!” ce va contine informatii cu privire la comanda realizata.

11. Siguranța plăților

Siguranța plăților este o prioritate absolută pentru noi. holistichealing.ro nu efectuează direct procesarea cardurilor bancare, ci folosește un procesator de plăți online certificat din punct de vedere al legislației românești și UE. În acest moment, toate plățile efectuate pe site-ul holistichealing.ro se fac prin Viva Wallet, un furnizor recunoscut de servicii de plată, cu origine din Grecia, dar care se extinde acum în Europa. Viva Wallet este prima neobancă europeană bazată în întregime pe cloud care folosește Microsoft Azure, prezentă în 24 de țări din Europa.

Transmiterea datelor prin formularele de plată este efectuată criptat iar întregul site de pe care se pot face tranzacții financiare este securizat cu un certificat de criptare de tip SSL. Nici o terță parte nu poate intercepta datele introduse de client pe parcursul transmisiei lor. Formularele de plată sunt securizate suplimentar direct de către procesatorul de plăți.

 12. Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se va face doar in Romania, prin curier, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.
Expedierea produselor simple se va realiza in maxim 6 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii (email comanda confirmata). 
 

Compania de curierat Sameday (S.C. DELIVERY SOLUTIONS S.A.) va efectua livrarea comenzilor plasate pe site-ul HolisticHealing , în conformitate cu preferințele clientului. Astfel, coletul expediat de HolisticHealing  va fi livrat, fie la adresa indicată de client, fie la punctul de colectare Sameday selectat de către client.

Atentie!
 

Toate comenzile plasate pe platforma HolisticHealing  beneficiază de un pret de livrare standard, cu excepția comenzilor care trebuie livrate în afara rețelei Sameday RO. Pentru aceste comenzi, se va percepe o taxă de livrare în valoare de 35 RON (lei), pe care clientul va trebui să o suporte integral.Clientul va fi notificat de catre HolisticHealing  daca adresa de livrare indicata in formularul de comanda se afla in afara retelei Sameday, inainte de livrarea comenzii. Comanda va fi expediata numai cu acordul clientului si numai dupa achitarea taxei de livrare in afara retelei. In cazul in care clientul nu poate fi contact (nu se primeste un raspuns in termen de 14 zile calendarsitice) comanda va fi anulata si se va restitui suma achitata. Pentru a verifica dacă adresa de livrare se află în rețeaua Sameday RO, poți consulta lista de acoperire la adresa: https://sameday.ro/news/r/.

În cazul în care clientul solicită returnarea produselor, acesta va fi responsabil pentru costurile de livrare tur-retur.

Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil.

14. Returnarea produselor

În cazul în care dorești să returnezi un produs, vom respecta prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 34/2015 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, prin care (numai în condiţiile actului normativ menţionat) ai dreptul ca în termen de 14 zile începând de la ziua la care intri (tu sau o parte terţă) în posesia fizică a produselor să te retragi din prezentul contract.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere din contract, trebuie să ne informezi prin email la admin@holistichealing.ro că ai decis să te retragi din contract, utilizând o declaraţie neechivocă, precum un email în care să ne anunți că dorești să returnezi produsele. Îți vom trimite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin email, confirmarea primirii cererii tale de retragere. Pentru a respecta termenul-limită de retragere, este suficient să ne comunici exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile).

În cazul în care dorești să te retragi din contract, ai la dispoziție un termen de 14 zile pentru a ne informa. Dacă alegi să faci acest lucru, vom returna suma achitată, cu excepția costului de livrare, utilizând aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ai convenit o altă modalitate de rambursare. Ne rezervăm dreptul de a amâna rambursarea până când vom primi înapoi produsele.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comanda în cazul în care constatăm retururi repetate fără o justificare obiectivă din partea clientului.

15. Protecția datelor tale

Te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.

16. Drepturi de autor

Toate elementele care apar pe site-ul holistichealing.ro, inclusiv texte, imagini, elemente de grafică, coduri, scripturi și altele, sunt proprietatea exclusivă a HolisticHealing  și sunt protejate de legea drepturilor de autor și de alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Orice utilizare a acestor elemente,

17. Reclamaţii

În cazul în care apar orice probleme, te asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația. Te rugăm să ne scrii la admin@holistichealing.ro.

Ultima actualizare: 6.09.2023